Trektocht

Omstreeks 10.30 uur worden de gasten verwacht bij de kaasboerderij De Nijlander in Workum, waar zij verwelkomd worden met koffie en oranjekoek.
Na deze versnapering krijgen de gasten een rondleiding in de kaasproductieruimte en uitleg over het productieproces.

Na deze rondleiding maakt het gezelschap een tocht met de fiets of step richting Koudum, naar een robotboerderij waar de koeien volautomatisch worden gemolken en op waterbedden liggen. Aansluitend op de rondleiding door de boerderij serveren wij een heerlijke broodjeslunch.

Na de lunch stept of fiets u weer terug naar Workum om vervolgens met eigen vervoer naar Elahuizen te gaan. Hier staat de Ygawolde Zathe, dit is een boerderij waar de tijd 25 jaar is stil blijven staan. Hier staat een boerenkar klaar voor een tocht door de weilanden, alwaar de bijzondere natuur en vele vogels te zien zullen zijn.

Na deze tocht omstreeks 15.00 uur worden de gasten uitgenodigd voor diverse spelactiviteiten in en rond de unieke boerderij. De activiteiten bestaan uit o.a. hooivorkdarten, buks schieten, fierljeppen en tractor surfen.

Een back-to-basic arrangement voor veel plezier!

Prijsindicatie per persoon inclusief BTW op basis van 50 personen € 69,50 inclusief koffie met oranjekoek en broodjeslunch.

Drankjes op basis van nacalculatie.

In overleg kan aansluitend een warme maaltijd geserveerd worden, vraag naar onze mogelijkheden!