Welkom bij Bas Oosterbaan Horeca en Recreatie Management
  • Home
  • Colofon
  • Catering is meer dan eten en drinken!
    • Barbecue
    • Buffetten
    • Bittergarnituren
    • “Captains” dinner
    • Dessertbuffet
    • Drankenkaart
    • Friese culinaire proeverij
    • Friese Menu’s
    • Lunches
    • Luxe Fries lunchbuffet
    • Menu gastronomique
    • Ontbijt
  • Arrangementen
    • Rondje Koudum
    • Boerenland en Water
    • Boerenspelen
    • Boerenzeskamp
    • Boerenzeskamp 2
    • Houthakken
    • Mirnser Mysterie
    • Nachtelijke Tocht
    • Step en Handboog
    • Trektocht
    • Zeilwedstrijd
    • Palingroken
  • beknopte voorwaarden
  • Algemene aanbiedings- en leveringsvoorwaarden
  • Contact
  • Offerte aanvragen
  • Informatie aanvragen
  • Locaties
    • Nautisch
    • Landelijk
  • Zoek
  • Menu

Anna van Oranje

Anna van Oranje met boer Ekke 

Het gezelschap wordt ontvangen in Restaurant Stadsboerderij “De Koebrug” te Stavoren, hier serveren wij een kopje koffie met oranjekoek. Na de ontvangst gaat het gezelschap naar de haven van Stavoren waar de Anna van Oranje ligt afgemeerd. Dit historische juweel is van alle gemakken voorzien; vergaderen, presentaties, borrelen of dineren. Alles is mogelijk. Hier wordt u ontvangen met een welkomstcocktail.

De schipper gooit de trossen los en zet via het IJsselmeer koers naar Workum. In Workum aangekomen kunt u een bezoek brengen aan het Jopie Huisman Museum. Na het bezoek aan Workum staat er aan boord van de Anna een uitgebreide lunch klaar. Deze lunch bestaat uit diverse luxe belegde broodjes. (o.a. belegd met gerookte zalm, kaas- en worstsoorten) koffie/thee of een lekker glas wijn.

Vervolgens zetten we via de binnenmeren koers naar Elahuizen. Bij de haven van staat boer Ekke klaar met tractor en wagen. Hij zal het gezelschap naar de “Ygawolde Zathe” brengen. Hier wordt u ontvangen door de Friese palingroker met warme gerookte paling uit de ton. Hierbij serveren wij een diepgevroren drankorgel (bestaande uit o.a. Jenever, Wodka, Beerenburg, Akvavit en Corenwijn). Het gezelschap krijgt een rondleiding door de “Ygawolde Zathe”, op deze boerderij is de tijd 25 jaar stil blijven staan. Tevens bezit dit bedrijf een schat aan oude werktuigen en een miniatuurmuseum.

Na de rondleiding is er tijd voor een aperitief met aansluitend een barbecue of warm/koud buffet bereidt met regionale grondstoffen van producenten uit de regio. Na afloop brengt boer Ekke het gezelschap weer naar Stavoren met tractor en tram.

Vaartochten

 

Vaartochten met diverse schepen

Bas Oosterbaan Horeca & Recreatie Management
Kan u voor een complete dag verzorgen waarop u gaat varen of zeilen.

U kunt kiezen uit een ruime verzameling van skûtsjes, aken, salonboten, motorschepen of rondvaarboten.

Gedurende de vaar- of zeiltocht wordt er natuurlijk ook voortdurend aandacht gegeven aan de inwendige mens.
Wij verzorgen catering aan boord van eenvoudig tot zeer exclusief. Maar ook kunnen wij afmeren op een unieke lokatie waar wij u warme gerookte paling uit de ton serveren. Alles is mogelijk.

Informatie aanvragen

BAS Oosterbaan

Arrangementen
Catering
Locaties
Informatie
Contact
Offerte

Zoeken

Bas Oosterbaan

Wij verzorgen ondermeer business events voor groepen van 4 tot 4000 personen.

Alles is mogelijk bij:
BAS oosterbaan Horeca & Recreatie.
Van de organisatie van een evenement tot de verzorging van zeer exclusieve catering of een gezellige palingrookattractie voor uw gasten.

ONZE VOORWAARDEN

Leveringsvoorwaarden
Beknopte-voorwaarden

Contact Informatie

Adresgegevens:
Hoekseize 2
8711 HR Workum
Correspondentie Adres:
Postbus 48
8723 ZJ Koudum

Telefoon:
0515-540938
06-20431099
E-Mail bas@basoosterbaan.nl

© 2008 - 2021    BAS Oosterbaan   Horeca & Recreatie Management   |    Ontwerp & realisatie Robert Peterson
  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
Scroll naar bovenzijde